Algemene Voorwaarden

Aanmelding

Een kinderyoga / dans workshop kan via de contactpagina aangevraagd worden.

U krijgt een informatiemapje per mail toegestuurd, waar extra informatie instaat over kinder- en dans workshop

Nadat er een overeenkomst is wanneer de workshop plaatst vindt wordt er een bevestiging mail gestuurd die door beide partijen goed gekeurd moet worden.

  • Afmelden van kinder- yoga / dans workshop

Bij afzegging van deelname van de workshop dient u dit max 48 uur van tevoren bij kenbaar te maken telefonisch of per email. De workshop kan in overleg met de kinderyoga dans juf worden ingehaald.

Na 48 uur afzeggen  van een kinder- yoga / dans workshop ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Betaling

De kosten van de kinder- yoga / dans workshop staan aangegeven in het kinderyoga dans juf informatiemap die je krijgt bij het aanvragen van een workshop.

Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen dat verplicht je tot niks.

De betaling wordt verstuurd nadat de workshop of blokken zijn afgerond via een   factuur.

De betaling termijn is 2 weken na het sturen van de factuur. Daarna ben ik genoodzaakt een betalingsherinnering factuur te sturen.

Reiskosten

De kinderyoga dans juf berekent de reiskosten vanaf 5 km vanaf het postadres van de kinderyoga dans juf naar locatie. Onder de 5 km worden de reiskosten niet in rekening gebracht.

Extra kosten

Bij een aanvraag van een 1 kinder- yoga of dans workshop ben ik genoodzaakt 15 min opbouw en 15 min afbouw in rekening te brengen.

Bij een aanvraag van meerdere workshop of 2 lesuren achter elkaar worden op en afbouw kosten niet in rekening gebracht.

 

Medische bijzonderheden

De verantwoordelijke aanspreek medewerker / ster van de locatie waar de workshop wordt gegeven is verplicht voor aanvang van de les de kinderyoga dans juf te melden of er lichamelijke klachten zijn 1 van de deelnemers.

Mocht de medewerker in twijfel zijn om het kind mee te laten doen, dan wordt er eerst met de ouders / verzorgers of huisarts contact opgenomen.

Kleding

Tijdens de lessen worden er comfortabele kleding (bv-joggingpak) gedragen waarin je lekker kan bewegen en de oefening kan uitvoeren.

De oefeningen mogen zowel op sokken (antislip) of blote voeten beoefend worden. Bij sokken is meer kans op uitglijding. Ik adviseer liever de oefeningen op blote voeten te doen.

Kinderdans wordt er wel gymschoentjes aangeraden om aan te trekken sieraden, koortjes van truien zijn niet toegestaan tijdens de workshop, ze kunnen bekneld raken of pijn doen bij de oefening.

Ongevallen en aansprakelijkheid

De kinderyoga dans juf is niet verantwoordelijk / aansprakelijk te stellen voor materiële schade.

Kinderyoga dans juf stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigingen van eigendommen van de kinderen tijdens de workshop.

De kinderyoga dans juf stelt de organisatie / school waar de workshop gegeven wordt aansprakelijk voor eventuele schade die door het kind aangericht wordt aan lesruimte en materiaal van de kinderyoga dans juf.

De kinderyoga dans juf Ilona Kruijt heeft wel een aansprakelijkheid yoga docente verzekering afgesloten bij een verzekeringmaatschappij.

Vragen en / of opmerkingen

Zijn er nog vragen over de algemene voorwaarde?

Neem contact op via het contactformulier