Ouder en Kindyoga

Tijdens ouder & kind yoga beweeg, speel, rek, strek en ontspan je samen met je kind. Yoga met je kind is op een fijne manier even de aandacht voor elkaar tijd te hebben en met elkaar te genieten.

De ouder rekt en strekt met de oefeningen mee met het lichaam van het kind. De ouder & kind lessen worden aangeboden op de ontwikkeling niveau en energie van het kind.

Kinderen leren te ontspannen, ze ontdekken wat ze met hun lichaam kunnen doen en leren welke bewegingsmogelijkheden er zijn.

Tijdens een ouder& kind workshop worden yoga houdingen uitgevoerd, aanraking spelletjes aangeboden en op het eind wordt er samen met elkaar ontspannen.  Elke workshop bestaat uit een thema, dit kan zich vormgeven doormiddel van prentenboekjes, spel materiaal, dans, muziek massage, versjes en oefeningen op de wiebelplank

Met ouder & kind yoga creëer je samen een veilig samen zijn, geeft basisvertrouwen, zodat de band tussen ouder en kind steeds hechter wordt en het kind zich steeds veiliger gaat voelen, waardoor het kind zich steeds beter kan uiten.

Yoga met je kind wordt in kleinere groepjes aangeboden, zodat wel de ouder en het kind de volledige aandacht krijgt

Yoga met je kind is niet prestatiegericht, geeft plezier en leuk om te doen.

Enthousiast geworden of wil je meer info?

Neem contact op via het contactformulier